• SimplyFY your life
  • Praca i balans życiowy
  • |
  • Rozwój osobisty
  • |
  • Finanse i prawo
  • |
  • Hobby i relaks
  • |
  • Zdrowie i opieka
  • |
  • Styl życia
  • |
  • Technologie
  • |
  • Organizacja domu
  • Prostsze zycieProstsze zycie
  • Zaloguj się
  • x
  • Praca i balans życiowy
  • Rozwój osobisty
  • Finanse i prawo
  • Hobby i relaks
  • Zdrowie i opieka
  • Styl życia
  • Technologie
  • Organizacja domu
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • x
  • Prostsze zycieProstsze zycie
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Koszyk

    Twój koszyk jest pusty

  • x
  • Praca i balans życiowy
  • Rozwój osobisty
  • Finanse i prawo
  • Hobby i relaks
  • Zdrowie i opieka
  • Styl życia
  • Technologie
  • Organizacja domu
  • x
  • Prostsze zycieProstsze zycie
  • x

    Wyszukaj na stronie:

  • Zaloguj się »
  • Koszyk

    Twój koszyk jest pusty

  • x
  • Praca i balans życiowy
  • Rozwój osobisty
  • Finanse i prawo
  • Hobby i relaks
  • Zdrowie i opieka
  • Styl życia
  • Technologie
  • Organizacja domu
  • Słowa kluczowe
  • domowe jedzenie

domowe jedzenie

8015c74a8fe94d49231d9f526d36d7f84c3be6ad-large

Brak czasu to nie powód na zaniedbywanie żywienia

Kiedy w pracy znów robi się gorąco, rozsądna dieta często spada na dalszy plan: przez wiele godzin nie jesz nic lub podjadasz w biegu niezdrowe przekąski. Nawet jeśli zdarza się to tylko okresowo, twoje zdrowie cierpi. Oto kilka realistycznych wskazówek, jak świadomie jeść i pić w codziennym życiu zawodowym.

  • Susanne Scherer
  • 12 grudnia 2018 r.
  • Zdrowie i opieka
335

Tematyka

  • Praca i balans życiowy
  • Rozwój osobisty
  • Finanse i prawo
  • Hobby i relaks
  • Zdrowie i opieka
  • Styl życia
  • Technologie
  • Organizacja domu

O nas

  • Oferta
  • Redakcja
  • Nasi eksperci
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Kontakt

Kontakt

  • Wiedza i Praktyka
    ul. Łotewska 9a
    03-918 Warszawa
  •  Centrum Obsługi Klienta
     Czynne: pn-pt w godz. 8:00-16:00
       Telefon: 22 518 29 29
    Fax: 22 617 60 10
  •  Email:  [email protected]

© Wiedza i Praktyka

/WiedzaiPraktyka

/wip